Ingen produkt
till kassan 

Personuppgiftspolicy

Logistikservice

Vi har en unik möjlighet tack vare vår ägare, Partnerlogistik i Lidköping AB, 556808-2480, att vara en komplett partner för all slags kundkontakter. Vi skräddarsyr lösningar när det gäller hantering av promotionmaterial, tex erbjuder vi:

Lagerhållning

Ett städat kontor skapar trivsel och arbetsro. När ni beställer stora kvantiteter från oss finns möjligheten att lagerhålla dem på vårt lager. Vid en aktivitet kan ni sedan t ex direktadressera till slutkund, leverera till kontoret eller där marknadsaktiviteten äger rum. 

Promotionlager

Vill ni ha kontroll på ert marknadsföringsmaterial? Istället för att försäljningschefen/marknadschefen har personligt hantering av materialet kan vi ombesörja distribution ut till respektive säljare och aktivitet. Säljarna går själva in på en hemsida och beställer material för direktleverans till honom eller henne. Vi levererar beställningen och huvudkontoret har möjlighet att enkelt ta fram statistik för respektive artikel.  

Adresserade utskick

För att snabbt distribuera ut och få effekt av marknadsmaterialet kan alla våra produkter beställas med direktleverans till er slutkund, eller exempelvis affärspartner. Vi packar och adresserar samt distribuerar med vårt eller ert distributionsavtal – allt efter era önskemål.

Kundklubb

Funderar ni på att starta en kundklubb? Vi kan hjälpa er med att ta fram profilmärkta gåvor, lagerhålla gåvor och medlemsinformation, slå in och distribuera direkt till klubbmedlemmarna! Skapa mervärde för era kunder med liten arbetsinsats!

Kundtävlingar/aktiviteter

Skapar ni kreativa kundtävlingar kan vi hjälpa er att ta hand om insamling och distribution samt uppföljning av aktiviteterna. Så här går det till:

  1. Ni kommer med en idé – samla 10 kapsyler och få en kylväska
  2. Framtagning av marknadsmaterial och beställning av kylväska med profiltryck.
  3. Allt tävlingsmaterial på plats på vårt lager för distribution ut till butiker.
  4. Kunderna skickar in talonger och rätt antal kapsyler till oss och vi distribuerar ut kylväska samt bipacking av kort.
  5. Ni får återrapportering i form av en databas.

Presentinslagning

Vid en beställning går det utmärkt att lägga till tjänsten presentinslagning. Ni får en offert baserad på mängd och artikel.

Bipackning av kort

Det är alltid trevligt med en hälsning vid en leverans oavsett storlek. Vi kan hjälpa er med att skriva ut och bipacka vid leverans.

 Offert om demand

Att sia om framtiden är ett vågspel, så även åtgång av varor. För att underlätta ditt beslut kan vi erbjuda offert om demand. 

Databashantering och förädling

I samband med marknadsaktivitet som kräver aktiv handling från deltagarna kan vi tillhandahålla databashantering och förädling av dessa. Basen baseras på de uppgifter som kommer in från era intressenter och kan sedan modifieras enligt era önskemål.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion hur ni vill arbeta med era marknadsaktiviteter, så kommer vi fram till en lösning!